Punase Tara ritriit - Drikung Terton Osel Dorje Rinpotše

Muutus kuupäevades! 03. - 05. mail on Pärnus Tiibeti budismikeskuses (Vee 4) Punase Tara ritriiti juhendamas Drikung Terton Osel Dorje Rinpotše. Kuna ta on Punase Tara terma leidja, siis palusime õpetajal meil läbi viia Punase Tara ritriit.

Punane Tara on populaarne Tara vorm. Tema praktikas on peamisel kohal kontrolli alla toomine ja külgetõmbavad tegevused. Tara punane kuju väljendab tema külgetõmbamise ja alistamise jõudu ning väge muundada iha valgustumise tegevuseks. Punast Tarat teatakse sanskriti keeles kui Kurukulle, tiibeti keeles kui Rigjema ning tal on eriline võime tuua meie juurde inimesi, ressursse ja tingimusi, et meie dharmategevused õitseksid. Tema praktika kaudu suudab  harjutaja teisi paremuse poole pöörata, eriti meele rahustamise ja dharma poole pööramise võtmes. 

Ritriidi kava:

Täpne ajakava täpsustamisel.


Registreerida ritriidile saab ennast: tiibetibudism@gmail.com ja tel. +372 517 8278.


Ritriidiga saab ühineda ka Google Meet vahendusel. Registreerunutele saadetakse link ja Punase Tara tekst.


Hind: 50 eurot. Palun andke teada kui kellelgi on rahalisi raskusi! Keeruline rahaline seis ei ole takistus ritriidis osalemiseks.

Ritriidi eest palume teha ülekande meie keskuse arvele:

EE301010220076024013

Drikung Dorje Tšö Dzong

Selgitus: Punase Tara ritriit 


Keskuse ruumides on võimalik ka tasuta ööbida. Lisaks saalile on meil seal veel kaks tuba, nii et soovijad peaksid kõik ära mahtuma. Oma soovist andke palun aga teada, et saaks koos mõelda, mida peaks magamiseks kaasa võtma.